A Day in Dance

 

Waarom is de Dance nou zo waanzinnig interessant en wat kan je als event-marketing professional van deze industrie leren?

Aan de hand van deze vraag leiden wij jou langs thema’s als Millennial Communicatie, Brand Activation, Creativity, Publieksbeleving, Festivalisering, Duurzaamheid en Sociaal Ondernemen. Hot topics in marketing land en waar iedereen ziet dat de Dance dit waanzinnig goed oppakt, willen andere markten hier graag van leren. Wij bedachten hier een evenement voor dat die brug slaat en aan de hand deze thema’s uitlegt en inspireert om hiermee aan de slag te gaan: A Day In Dance.
De laatste editie was in samenwerking met Mysteryland, dit ligt erg voor de hand. Wij hebben een jarenlange connectie met dit festival middels eigen stages, zij behoefte aan connectie en communicatie met de andere kant. Dus samen bouwden we een dag die zowel de merken als de corporate event kant moest aanspreken.

Hoe zorg je er nou voor dat je deze doelgroep, die veel gewend zijn en hoge functies bekleden, toch weet te raken?

Wij kozen voor de strategie om een zakelijk event als een Dance event te benaderen. Alles draait om publieksbeleving. De energie moet hoog zijn. De interactie laagdrempelig en de content vlot. Dit resulteert in een event waar iedereen aan het eind van de dag met elkaar gesprekken voert over de onderwerpen in relatie to hun eigen organisatie. Delen van die energie is delen van kennis. En dat zorgt voor ijzersterke inhoud. Wil jij er graag bij zijn voor een volgende editie? Stuur ons een mail (hello@dutchstandardevents.com) en wij zetten je op de gastenlijst!